Selasa, 21 Februari 2017

Legenda batu gantung dalam bahasa Denmark

Legenda batu gantung dalam bahasa Denmark


I oldtiden i en lille landsby ved bredden af ​​Lake Toba boede der en mand og en kone med sin smukke datter ved navn Chrysanthemum. Ud over smukke, er krysantemum også klassificeret som en omhyggelig barn for altid at hjælpe sine forældre, når de arbejdede i et felt, Resultaterne anvendes til at opfylde behovene i hverdagen.

En dag, krysantemum nødt til at arbejde i alene markerne fordi begge forældre var der et behov i den nærliggende landsby. Han blev kun ledsaget af en hund ved navn Si Toki. Ankommer i felterne Chrysanthemum sad bare der ser på den naturlige skønhed af Lake Toba. Mens hunden, Si Toki, satte sig ved siden stirre på hendes arbejdsgivers ansigt lignede står over for et problem. Den lejlighedsvise gøende hund at distrahere Chrysanthemum hvis der er noget mistænkeligt omkring markerne.

Faktisk, de sidste par dage Chrysanthemum altid kiggede mut. Dette skyldes, at faderen vil arrangere et ægteskab med en ung mand, der stadig betragtes som sin egen fætter. Faktisk havde han en affære med en ung mand i landsbyen og har lovet vil også fremme hjem. Denne situation gør det forvirret, ikke at vide, hvad de skal gøre, og begyndte at fortvivle. På den ene side havde han ikke lyst til at skuffe sine forældre, men på den anden side, han ikke kunne bære at skille sig af med sin idol ungdom.

Efter tænke et øjeblik og uden noget resultat, krysantemum steg fra hvor han sad. Med tårer loose han gik langsomt mod Lake Toba. han var tilsyneladende meget desperat og ønskede at afslutte sit liv ved at hoppe ud i Lake Toba. Mens Si Toki som også fulgte sin herre til kanten af ​​søen kun kan gø, fordi de ikke ved, hvad der foregår i hovederne på Chrysanthemum.

Da jeg gik hen mod klipperne på bredden af ​​Lake Toba, hun pludselig faldt ned i et hul stor sten for at komme ind i basen. Og fordi det er placeret i bunden af ​​en meget mørk, hvilket gør den smukke pige blev bange og råbte om hjælp til sin hund. Men da Si Toki kun et dyr, så han kunne ikke gøre noget, men konstant barking omkring munden af ​​hullet.

Si Toki så hændelsen straks løb hen til huset for at bede om hjælp. Derhjemme Si Toki straks henvendte Chrysanthemum forældre, der tilfældigvis allerede være hjemme. Barking, skraben i jorden og pacing omkring hans arbejdsgiver, Si Toki forsøgt at fortælle, at Chrysanthemum i fare.

Klar over, hvad der er underforstået af hunden, forældre Chrysanthemum straks ledes til området. Begge løb efter Si Toki op til kanten af ​​hullet, hvor deres døtre falde. Da han hørte hende skriger inde fra hullet, mor straks gøre en fakkel som en fakkel for det var allerede tusmørke. Mens faderen løb tilbage til landsbyen for at bede om hjælp naboerne.

Pludselig lyden af ​​torden og jorden vil ryste ødelæggende slag et hul langsomt kuperet og lukket af sig selv. Krysantemum var i hullet endelig fanget og kan ikke gemmes.

Nogen tid efter ryster stopper, i toppen af ​​hullet, der havde lukket det viste en stor sten, der ligner en piges krop, der ser ud til at hænge på væggene i klippe på bredden af ​​Lake Toba. Folk, der har set hændelsen tror, ​​at rock er en inkarnation af Chrysanthemum og senere omdøbt det som "Hanging Rock".

Og fordi den Chrysanthemum sidste tale hørt af beboerne kun "Parapat, Parapat og Parapat", så området omkring Hanging Rock senere opkaldt Parapat. Parapat er nu blevet forvandlet til en af ​​de turistmål i provinsen North Sumatra.

Artikel ini dipersembahkan oleh :
Obat terlambat datang bulan yang dijual di apotik

Tidak ada komentar:

Posting Komentar