Selasa, 20 Desember 2016

Cerita Beauty and the Beast bahasa Belanda

Cerita Beauty and the Beast bahasa Belanda


In een dorp in Frankrijk, leefde er een oude wetenschapper genaamd Maurice. Hij woonde met zijn dochter genaamd Belle. Belle was het mooiste meisje van het dorp, zodat elke man in het dorp hield veel van haar. Waaronder Gaston, hij was een gevreesde mannen in het dorp. Belle was erg blij om te zingen en te lezen. Ze besteedt altijd zijn tijd in de bibliotheek om boeken te lezen. Haar favoriete boek was een van het sprookje over een prins die vervloekt is.


Op een dag Maurice ging uit de stad samen met zijn paard met de naam Philip. Echter, in het midden van de reis, kreeg ze verloren en werden aangevallen door een roedel wolven. Philip voelde bang, zodat hij zeer hoog gesprongen. Maurice die in zijn schouder viel terwijl Philip ontsnapte. Maurice was angst. Hij liep doelloos. Toen kwam hij op een heel oud kasteel. Het zag er erg griezelig maar hij ging de oude kasteel. Het kasteel werd bezet door een monster genaamd Beast en bewoners die vreemde voorwerpen die in leven waren. Toen werd Maurice gearresteerd en in de gevangenis gezet.


Philip die erin slaagde om te ontsnappen aan de wolf terug naar het huis. Belle was bezorgd omdat Maurice niet terug met Filippus gekomen was. Ze keek onmiddellijk naar zijn vader in de bossen alleen. Belle zocht in het bos totdat ze aankwamen bij een oud kasteel. Ze kwam het kasteel en vond haar vader daar gehouden. Bij Belle het kasteel ingevoerd, alle inwoners van het kasteel waren zeer tevreden. Ze reden Belle aan haar vader. The Beast wist dat en werd boos. Met braveness werd Belle zichzelf aangeboden aan haar vader, die werd gearresteerd als hij haar vader vrijgelaten vervangen. Tenslotte Beast vrijgegeven Maurice, maar Belle We verbleven in het kasteel.


In eerste instantie Belle hekel Beest die onbeleefd en chagrijnig was. Zelfs Belle probeerde te ontsnappen uit het kasteel, omdat Beest haar schold. Belle, die vanaf het kasteel ontsnapte werd aangevallen door wolven in de jungle, maar ze werd gered door beest dat ging met haar. Beest raakte geblesseerd tijdens een gevecht met de wolven dan Belle bracht hij terug naar het paleis. Na aankomst bij het paleis, Belle behandelde het gewonde beest. Dag na dag ging voorbij, relatie tussen Beast en Belle waren beter. Ze werd een vriend en viel uiteindelijk van elkaar houden. Echter, Beast was bang om zijn liefde te uiten. Hij was bang voor Belle zal hem afwijzen omdat hij een monster was. Op het moment dat beest wilde zijn gevoelens te bekennen, Belle zag haar vader ziek was door de magische spiegel. Ze vroeg het beest aan zijn vader te ontmoeten. Met tegenzin, Beast laat haar gaan.


Zodra Bell terug naar het dorp, werd Belle gedwongen te trouwen met Gaston. Maar Belle verworpen. Gaston wist dat Belle verliefd was geworden op een monster in het kasteel in de bossen. Belle en haar vader werden opgesloten in de kelder thuis Belle's. Gaston opgehitst alle dorpelingen naar het kasteel aan te vallen en te doden de bewoners. Hij zei dat ze waren zeer gevaarlijk en het kasteel moet worden vernietigd. De bewoners die door Gaston had aangezet overeengekomen. Ze gingen naar het kasteel om te jagen, maar Beast Belle en Maurice wist te ontsnappen uit de kelder. Ze gingen meteen naar het kasteel.


Gaston en de dorpelingen was gelukt om het kasteel in te voeren. Ze vielen alle bewoners van het kasteel. Beest, die boos was aangevallen Gaston. Maar toen hij Gaston zou doden, het Beest niet zijn acties voort te zetten en liet hem los. Echter, Gaston gestoken het beest uit de rug. Op dat moment kwam Belle en zag het beest, die ernstig gewond raakte. Het zien van Belle kwam, werd Beast enthousiast terug. Gaston geprobeerd om hem aan te vallen terug. Echter Beast behendig ontweek Gaston dan Gaston viel uit de top van het kasteel en stierf.


Beest raakte ernstig gewond en niet meer in staat om te overleven. Net als de laatste onderdelen van magisch nam toe viel, Beast stopte met ademen. Belle werd hysterisch te huilen. Ze schreeuwde en zei dat ze hield het Beest. Plotseling deed zich een wonder. De vloek op het kasteel verdwenen. De Scary kasteel werd omgetoverd tot een prachtig paleis, al zijn bewoners veranderd in mensen en het Beest keerde terug naar een knappe en onstuimige prins. De vloek was verdwenen als gevolg van oprechte liefde Belle's te Beest. Tot slot, Beast en Belle getrouwd en leefden nog lang en gelukkig.

Artikel ini dipersembahkan untuk :
Harga qnc jelly gamat

Tidak ada komentar:

Posting Komentar