Senin, 26 Desember 2016

Cerita Beauty and the Beast bahasa Magyar

Cerita Beauty and the Beast bahasa Magyar


Egy falu Franciaországban élt egy öreg tudós Maurice. Élt lányuk Belle. Belle volt a legszebb lány a faluban, hogy minden ember a falu szerette őt nagyon. Beleértve Gaston, ő volt a rettegett férfi a faluban. Belle nagyon boldog volt, hogy énekelni, olvasni. Mindig tölti idejét a könyvtárban olvasni. A kedvenc könyve volt az egyik mesebeli egy herceg, aki meg van átkozva.


Egy nap Maurice kiment a város mellett a lova nevű Philip. Azonban a közepén az út, úgy eltévedt és megtámadta egy farkasfalka. Philip érezte félek így ugrott nagyon magas. Maurice, aki a válla alá, míg Philip megszökött. Maurice félelem volt. Rohant céltalanul. Aztán megérkezett egy nagyon régi vár. Úgy nézett ki, nagyon ijesztő, de még mindig be a régi vár. A várat elfoglalt szörnyeteg nevű Beast és a lakosok, akik furcsa tárgyak, amelyek életben. Aztán Maurice letartóztatták és börtönbe.


Philip, akinek sikerült elmenekülnie a farkas visszatért a házba. Belle aggódott, mert Maurice nem jött vissza Philip. Azonnal látszott apja az erdőben egyedül. Belle keresett az erdőben, amíg nem érkezett meg egy régi vár. Belépett a várat, és megállapította, az apja ott tartott. Amikor Belle belépett a vár, minden lakója a vár nagyon boldogok voltak. Mentek Belle apja. A Beast tudta és mérges lett. A bátorság Belle felajánlotta magát helyettesíti az apja, akit, ha megjelent az apja. Végül Beast megjelent Maurice de Belle Maradt a kastélyban.


Eleinte Belle szerette Beast aki durva volt és morcos. Még Belle megpróbált elmenekülni a várból, mert Szörnyeteg korholta őt. Belle, aki megszökött a várból támadták farkasok a dzsungelben, de ő mentette meg Beast, hogy elment vele. Beast megsérült a harcot a farkasok aztán hozta Belle vissza a palotába. Miután megérkezett a palotába, Belle kezelt a sebesült állatot. Nap nap után telt, kapcsolata Beast és Belle jobbak voltak. Ők lettek egy barát, és végül esett szeretik egymást. Azonban Beast félt, hogy kifejezze a szeretetét. Félt Belle elutasítja őt, mert ő egy szörnyeteg. Abban az időben, amikor Beast akarta bevallani érzéseit, Belle meglátta apja beteg volt a mágikus tükör. Kérte a Szörnyeteg, hogy megfeleljen az apja. A nem hajlandó, Beast elengedte.


Miután Bell visszatért a faluba, Belle kénytelen volt elvenni Gaston. De Belle elutasította. Gaston tudta, hogy Belle beleszeretett egy szörny a várat az erdőben. Belle és az apja bebörtönözték a pincében Belle otthonában. Gaston uszította a falubeliek, hogy megtámadják a kastélyt, és öld meg a lakók. Azt mondta, hogy ők nagyon veszélyes, és a vár, meg kell semmisíteni. A lakók, akik által kezdeményezett Gaston egyetértett. Elmentek a vár vadászni Beast de Belle és Maurice sikerült elmenekülnie a pincében. Ők azonnal elment a kastélyba.


Gaston és a falusiak sikerült belépni a várat. Megtámadták az összes lakói a vár. Beast, aki mérges volt megtámadta Gaston. De amikor megöli Gaston, a Beast nem folytatja tevékenységét, és elengedte. Azonban Gaston szúrta a bestiát hátulról. Abban az időben Belle jött, és látta, hogy a Szörnyeteg, aki súlyosan megsérült. Látva Belle jött, Beast lett izgatott vissza. Gaston próbálta megtámadni őt vissza. Azonban Beast ügyesen kitért Gaston majd Gaston esett a tetején a vár, és meghalt.


Beast súlyosan megsérült, és már nem képes a túlélésre. Csak az utolsó szál mágikus -ra csökkent, Beast lélegzik. Belle hisztérikusan kiáltozta. Kiáltotta, és azt mondta, hogy szereti a Szörnyeteg. Hirtelen egy csoda történt. Az átok a vár eltűnt. A Scary várat átalakult gyönyörű palotát, annak minden lakosa vált emberek és a Szörnyeteg visszafordult egy jóképű, herceg. Az átok eltűnt, mert a Belle őszinte szeretet Beast. Végül Beast és Belle házas élt boldogan.

Artikel ini dipersembahkan untuk :
Harga qnc jelly gamat

Tidak ada komentar:

Posting Komentar